Video Puluhan Ribu Lipan Keluar Dari Dalam Tanah, Pertanda Gempa Bumi Besar Bakal Berlaku..Taiwan pada 23 mei 2016 lalu, telah menemui puluhan ribu haiwan kaki seribu “lipan” muncul permukaan tanah di sekitar padang baseball.


Masyarakat setempat berfikir Kemunculan haiwan tersebut akan membawa mala petaka bencana alam seperti petanda gempa bumi.

Manakala berdasarkan laporan BMG taiwan yang di update oleh media Liberty Times Net, mengatakan bahawa dalam bulan mei ini sudah beberapa kali di taiwan mengalami gempa dengan skala kecil.

Media itu juga mengakata bahawa beberapa peramal juga meramalkan bakal terjadi gempa bumi besar dalam bulan mei tapi tidak di nyatakan tempat dan waktunya dengan tepat.

Cukup bagi kita untuk meyakini saja bahawa Binatang Bumi benar-benar akan keluar di hari kiamat nanti berdasarkan firman dari Allah:

“Dan apabila perkataan telah jatuh atas mereka, kami akan mengeluarkan sejenis binatang melata dari bumi yang akan mengatakan kepada mereka bahawa sesungguhnya manusia sudah tidak yakin kepada ayat-ayat kami.”(An Naml: 82) E-Berita.org